23 Ocak 2014 Perşembe

Honey and Clover - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Takemoto Yuuta, Mayama Takumi ve Morita Shinobu üç üniversiteli ev arkadaşıdır. Bu üç sefil öğrencinin hayatı, Hanamoto adlı öğretmenlerinin onları bir akrabasıyla tanıştırmasıyla değişir. Hagumi Hanamoto, bir ortaokul öğrencisi gibi görünmekte ama 18 yaşında olup aynı zamanda bir üniversite öğrencisidir + oldukça yetenekli bir ressam ve heykel traştır. Haliyle bu üç sefil öğrenci, kendilerini Hagumi’ye aşık bulacaklardır.


Hitori Shizuka - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

 Farklı yer ve zamanlarda işlenen beş cinayetle iç içe geçmiş büyük bir sır...
İlk cinayet bir apartman dairesinde işlenir. O bölgede çalışan kıdemli polis memuru Kizaki (Takahashi Issei) duyulan silah sesi üzerine hızla olay yerine gider, ondan kıdemce yüksek polis Omura (Murakami Jun) ise zaten olay yerine gelmiştir. Olası şüpheli sayısı, araştırma ve adli tıp sonuçlarıyla azaltılır, ancak Kizaki olayın arkasında daha fazlası olduğunu hissetmektedir. Çok geçmeden, davayla bir tür bağlantısı olan bir kız (Kaho) ortaya çıkar.


Himitsu no Hanazono - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

 Tsukiyama magazin dergisinde editörlük yapan bir bayandır. Fedakar ve insanlara yardım etmeyi seven biri olduğu için genelde gece geç saatlere kadar mesai yapar. Hatta bunu o kadar abartır ki, beş yıl boyunca doğum günlerini ofiste geçirir. Çalışmayı çok sevse de bu durumdan sıkılmaya başlamıştır. Beşinci yıl da doğum gününü işte geçirdikten sonra eve dönerken kendine doğum günü pastası alır. Bir yandan vicdan muhakemesi yaparken bir yandan da koskoca pastayı yediğinin farkına varmaz. Derken içindeki sese kulak verir ve hemen toparlanıp istifayı basmak için işine döner. Lakin istifa mektubunu uzatacağı sırada patronu derginin yayınına ara verildiğini söyler. Tsukiyama’nın mutluluğu sadece birkaç dakika sürer. Çünkü patronu iyi bir eleman olduğu gerekçesiyle ona manga editörlüğü işini ayarlamıştır. Tsukiyama eli mahkum işi kabul eder ve manganın yapıldığı yerin yolunu tutar. Bir gökdelenin tepesinde gizemli bir dairede birbirinden farklı karakterde dört manga çizeri ile tanışır. Onlara ayak uydurmak zor olsa da önemli bir neden Tsukiyama’nın bu adamlarla çalışmaya başlamasını sağlar. 


Higashino Keigo Mysteries - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

 Benim gibi dedektif olmak isteyenler veya sadece polisiye hikayelerine meraklı olanlar bu diziyi kaçırmayın.Ünlü polisiye yazarı Higashino Keigo'nun en iyi hikayelerinden 11'ni konu olan dizi, cinayet ve entrika dolu her bölümde farklı bir oyuncuyu baş rolde ağırlıyor.Kiichi Nakai, her bölümün başı ve sonunda anlatıcı görevi üstleniyor, rolü ölü bir polisiye dergisi editörü. Kendi cesedinin yanındayken polisiye dünyasıyla ilgili bilgiler veriyor ki bunlar, o bölüme dair ipuçları niteliğinde. Ayrıca katilinin kim olduğunu onunla birlikte tahmin etmeye çalışırken, cinayeti sonrası yaşananlara kısa kısa seyirci olacağız. Bu arada Kiichi'nin espiritüel anlatım tarzını çok beğendim..


Hidarime Tantei EYE - Japonya Online Dizi izle


Dizinin Konusu

 Ailesini küçükken bir trafik kazasında kaybeden Tanaka Ainosuke doğduğunda sol gözü tam olarak görmüyordu. Bu yüzden abisi ona sol gözünü verdi ve operasyondan sonra Ainosuke'nin sol gözü darbe aldığında gizemli görüntüler görmeye başladı. Ve abisi bir patlama sonucu öldü. Ainosuke bunu kabullenmedi ve okulun hemşiresi Sayama Hitomi ile abisinin ölümü hakkındaki gerçekleri araştırmaya başladılar.


Hard To Say I Love You - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

 Nakajima babasına hayran bir fotoğrafçıdır. Ancak bulabildiği tek iş, bir gravür dergisinde asistanlıktır.
Mizuno, henüz deneme süresinde olan geçici bir lise öğretmenidir.
Mizuno'nun en yakın arkadaşı Nishimura, hamile kaldığı için sevgilisi tarafından terkedilen problemli bir bayandır.
Ichihara, baş editörün cinsel içerikli istekleriyle şantaj gören bir dergi çalışanıdır.
Park ise, bir doktormuş gibi davranan, gerçek hayatta umursamaz doktorlara tıbbi malzemeler satmaya çalışan ve aynı zamanda küçük kız kardeşine bakmaya çalışan bir abidir.


Hana zakari no kimi tachi e - Ikemen paradaisu - Japonya Online İzle






Hanazakari no Kimitachi e - Japonya Online Dizi İzle

                                                                   Dizinin Konusu

Bir mangadan uyarlanan bueğlenceli 12 bölümden oluşan japon dizi filmini herkesetavsiye ederim, çok eğlenceli ve anime özelliklerinidediziye katmışlar. Dizinin hikayesi şöyle; Bir erkek lisedüşünün bu liseye öğrenciler not ortalamasınagöre değil, tiplerine göre, yakışıklılıklarına görealınıyor. Japon kızın biride bu lisedeki aşık olduğu çocuğuakendini ifade edebilmek için erkek kılığına girip okula kaydını yaptırır ve olaylar gelişir.


Hana Yori Dango 2 - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

F4 mezun olmuştur. Bu sezonda aşklarının arasında daha zor rakipler ve daha çok imkansızlık vardır. Aşklarının önündeki engeller arttıkça artmaktadır, ancak Domyouji vazgeçse Makino, Makino vazgeçse Domyouji sevgilerinden vazgeçmek istemez.


Hana Yori Dango - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Makino Tsukushi, tipik orta sınıf bir japon ailesinin kızıdır. Ancak ailesi, sosyal statülerini yükseltmek için Tsukushi'yi Japonya'nın en zengin ve itibarlı ailelerin çocuklarının okuduğu okullardan biri olan; Eitoku kolejine gönderirler. Kolej hayatı; statü ve markadan başka birşey düşünmeyen, şımarık, zengin çocukların içinde bulduğu tek arkadaşını, F4'e (Flowery 4) karşı savunana kadar oldukça sakindir. 


Hammer Session - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Otowa, Yongo işledigi suçlar sebebiyle yakalanıp hapse atılmıştır. Başka bir cezaevine nakledilirken polis aracı bir kaza sonucu devrilir. Otowa Yongo ve bir mahkum kaçmayı başarır. Diğer mahkum gangsterdir. Otowa Yongo ise hilekar ve dolandırıcılıkta bir numaradır. Kaçarken bir okula girerler ve orada isyanından okulu yakmak üzere olan bir öğretmenle karşılaşırlar. İnsanları kolayca etkileyebilme yeteneğine sahip olan Otawa Yongo'ya müdürden ilginç bir teklif gelir. Yakalanmamak için kendine yeni bir kimlik hazırlar. Yeni kimliği Hachisuka Goro ile lisede ögretmen olarak çalışmaya başlar. Ve "Çekiç Oturumu" ile öğrencilerle kaynaşmaya başlayacaktır. 


Great Teacher Onizuka - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Sıradışı kişiliğe sahip Onizuka; olaylarada kişiliği gibi sıradışı yöntemlerle çözüm bulmaktadır. Tesadüf eseri bir okul müdürünün gözüne giren kahramanımız; o okulda öğretmen olarak çalışmaya başlar. Çevresindeki sorunlu insanların hayatlarına ufak dokunuşlarla müdahele ederek problemlerinin çözümüne yardım eder..


Good Life: Arigato Papa, Sayonara - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Drama Cho Chang-in "Kashikogi" romanından uyarlanarak yapılmıştır.
Kitap 2000 yılında yayınlanmasından buyana 2 milyon satış yapmış,daha öncede japonya da bir televizyon filmi olarak sahne almıştır.Bu yılın şubat ayında Shogakukan japonyada “Good Life” adı altında kitab olarak yayınlanmıştır.
Daichi Sawamoto (Takashi Sorimachi), işine ailesinden üstün tutan bir gazete muhabiridir.Bir gün eşi onu aniden terkedince, en mutsuz olduğu anda ihtiyacı olan sevgiyi oğlundan alır. Yıllarca oğlundan esirgediği ilgi ve sevgiyi göstermeye karar verdiği anda oğluna lösemi teşhisi konur. 


Gokusen-3 - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

 Sawatari Goro, Akado Lisesi'nde müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Okul yöneticisi Sawatari'den problemli 3-D sınıfını adam etmesini ister ama Sawatari öğrencilerle bir türlü baş edemez. Çareyi Yankumi'yi bulup geri getirmek için güneydeki bir adaya gitmekte bulur. Akado'da çalışma teklifini kabul eden Yankumi, kendini birbirine düşman 2 grup serseri öğrencinin ortasında bulur. Bakalım bu sefer Yankumi'nin öğrencilerine ve öğretime inancı işe yarayacak mı.


Gokusen-2 - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

 Bir Yakuza patronunun torunu olan Kumiko Yamaguchi'nin hikâyesidir. Ebeveynleri, Kumiko küçükken ölmüştür ve dedesinin soyundan gelen başka kimse olmadığı için aile işinin sıradaki reisi de Ojou sıfatını taşıyan Kumiko'dur. Bununla beraber, Kumiko ömrü boyunca bir öğretmen olmanın hayalini kurmuştur. Dedesi onun bu seçimini onaylarken ailedeki diğer kişiler, özellikle de Kumiko'ya gizliden gizliye aşık olan Tetsu, onun, gelecek patron olmasını istemektedir.


Gokusen-1 - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

 İdealist, genç öğretmen Yamaguchi Kumiko nam-ı diğer öğrencileri ona taktığı isimle Yankumi, Shirokin Lisesine matematik öğretmeni olarak gelir. Kendisine okulun en serseri ve söz dinlemez öğrencilerinin bulunduğu 3D sınıfının sınıf öğretmenliği verilir. Okul yönetimi tarafından mimlenmiş olan bu öğrenciler, çıkan her olay sonrası sorumlu olarak tutulmaktadır. Tüm öğretmenlerin bu öğrencilerden umutlarını kesmelerine rağmen Yankumi onları doğru yola getirebileceğine inanmaktadır. Okul yönetimi Yankumi için endişelenirken öğrencilerde bu yeni öğretmeni diğerleri gibi yıldırabilecekleri düşünürler. Fakat bilmedikleri Yankumi'nin ünlü ve büyük yakuza ailesinin tek varisi olduğudur. Ve kolay kolay korkup kaçmaya niyeti yoktur.

Glow of Fireflies 2. Sezon - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Üç yıl önce, Amemiya Hotaru'nun kalbi Takano 'Buchou''da karar kılmıştı, ve kurumuş kadının olgunlaşmış olması gerekirdi... Ancak tam da bunun ardından Hotaru proje takım üyesi olarak Hong Kong'a postalandı. 'Buchou' ile ilişiğini kesti ve kendisini işine adadı. Üç yıl sonra, Hotaru projeyi bitirince Japonya'ya geri döner. 'Buchou''nun da yer aldığı Birinci Planlama Departmanı'na atanır ve takım üyesi olarak çalışmaya başlar. 


Glow of Fireflies 1. Sezon - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

iş yerinde modern bir iş kadını gibi giyinip davranan Amemiya Hotaru, evine gider gitmez gerçek haline döner. Yani bakımsız, paspal ve bir o kadar dağınık, asosyal bir kişiye. Gelişen bazı olaylar nedeniyle iş yerinde müdürü olan Takano Seiichi ile kaldığı evi paylaşmak zorunda kalır. Böylece komik olaylar Hotaru'nun etrafında dönmeye başlar. 


Ghost Mama Sôsasen - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Nakama Yukie, Toplum Güvenlik Departmanı Bölümü'nde çalışan Uehara Choko adlı çok zeki, nazik, başkalarının sorunlarını görmezden gelmeyen mutlu bir yuvası olan bir polisi canlandırıyor.
Birgün aniden ölür, oğlunun korkaklığından endişelenir cennete gitmez ve dünyaya bir hayalet olarak döner. Tekrar oğluyla karşılaşmak istese de muhteşem polis yeteneğiyle dünyada yarım kalmış işleri olan hayaletlere yardım ederek onları huzura erdirmeye çalışır.
Oğlu ile birlikte yakalanamamış, eski davalarda ki suçluların peşine düşerler.


Ghost Friends - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Bir kaza sonucu hayaletler görmeye başlayan bir lise öğrencisinin hikayesidir dramamız. Yolunu kaybetmiş hayaletlere yol gösteren Fukuda aynı zamanda genç bir erkeğin hayaleti olan Kaito’ya (Nishijima Takahiro) aşık olur.

Futatsu No Supika - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Hayallerinde astronot olmak isteyen 5 gencin hikayesi Twi Spica.Babası roket tasarımcısı olan Asumi,uzayla ilgilendiği için liseyi bitirdikten sonra astronot eğitim okuluna devam etmek istemektedir.Asumi güçlü rakiplerine karşı ,arkadaşlarının desteği ilede sıkıca çalışarak hayalini gerçekleştirmeye çalışmaktadır.Aranızda uzayla ilgilenenler varsa kaçırılamayacak bir dizi
Tabi Osamu’nun oynaması ayrı bir artısı.


Friends - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Hongkong'ta yalnız gezi yapan Japon kızı Tomoko (Fukada Kyoko) çantasını bir hırsıza kaptırır. Polis onun şüphelendiği adamı tutuklar , ama o gerçek hırsız değil amatör filmle uğraşan Koreli Ji Hoon dur. Öfkeli ve küçük düşmesine rağmen kızın bütün parasını kaybettiği için onu yemeğe götürür.Gençler iki gün boyunca romantik anlar yaşarlar. Ne yazıkki Tomoko'nun Japonya ya dönme vakti gelir.Gençler birbirlerine kopmamak için e-mail adreslerini alırlar ve yazışmaya başlarlar. Zamanla birbirlerine daha çok bağlanırlar.Ancak aralarındaki mesafe , dil farklılığı ve kültür farklılığı onlar için engelmi hep beraber görelim


Dragon Zakura - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Kenji Sakuragi kariyerinde dibe vurmuş fakir bir avukat ve eski bir motorsiklet çetesinin üyesidir. Durumunu düzeltmek için elindeki tek şans ise borçlar ve yolsuzluk batağına saplanmış Ryuuzan Lisesi'nden beş öğrenciyi Japonya'nın en iyi üniversitesi Toudai'a sokabilmektir.Böylece okula yardım toplayabilecek ve kendi parasını da alabilecektir. Ancak şöyle bir sorun vardır ki Ryuuzan Lisesi diğer adıyla aptallar okuludur ve öğrencileri vasatın bile altındadır.Çevreleri tarafından sırf bu okula gittikleri için bile aşağılanan bu öğrencilerden beşi şimdi
sırf bu üniversiteyi kazanabilmek için yıllarca uğraşıp dersanaye giden yaşıtlarıyla yarışmak zorundadır.İzlediğim en iyi okul dramalarından biriydi. Oyuncuları çok iyi özellikle benim çok beğendiğim Abe Hiroshi (Kenji Sakuragi rolünde) kendisi mükemmel bir aktör,duyduğum en karizmatik erkek seslerinden birine sahip ve Yamashita Tomohisa (Yūsuke Yajima rolünde) çok çok iyi bir ikili olmuşlardı.


Don Quixote - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Shirota Masataka (Matsuda Shota) Çocuk Koruma Hizmetleri'nde çalışan ve işini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan bir devlet görevlisi, Sabashima Hitoshi (Takahashi Katsumi) ise Sabashima Grubu'nun varisi olmayı hayal eden bir yakuza lideridir. Bir gün sürpriz bir şekilde ruhları yer değiştirir. Biri işinden olmamak, diğeri de varisliği elinden kaçırmamak için, birbirileriymiş gibi yaşamaya başlarlar.


Detective Conan - Japonya Online Dizi İzl


Dizinin Konusu

Çeşitli davaları çözmek için polislere yardım eden bir "lise dedektifi" olan Shinichi Kudou ve çocukluk arkadaşı Ran Mori, bir apartmanın yanından geçerlerken ilk kattaki kuaförden gelen bir erkek çığlığı duyarlar. İçeri vardıklarında, kameraman Tsuboichi Yuhei başından kan kaybetmektedir ve asistanı Kishi bayıltılmıştır. Shinichi ve Ran apartmanı aramaya başladıklarında, burada yaşamakta olan model Aida Momoko'nın öldürüldüğünü öğrenirler. Çok geç olmadan bir olay yeri incelemesi yapmaya gerek olduğuna karar verirler. Kishi onlara, odadan kaçan saldırganca metal bir çubukla bayıltıldığına dair bir kanıt gösterir. Tsubouchi de katili bildiğine dair bir ifade verir, katil Momoko'nun üvey kardeşidir. Shinichi ise Tsubouchi ve Kishi’nin ifadeleri arasında çelişki olduğu kanaatindedir. Zira eğer katil ve kendilerine saldıran kişi aynı ise, Momoko'nun metal çubukla vurularak öldürülmesi mantıklıdır oysa Momoko boğularak öldürülmüştür. Shinichi'nin kuşkuları yoğunlaşmıştır, acaba Shinichi çok geç olmadan katilin hilesini çözüp gerçeği ortaya çıkartabilecek midir?


Densha Otoko - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Densha Otoko tam manası ile Train Man'a karşılık geliyor.İlk bölümde Otaku fenomeninin ne menem birşey olduğunu gösteren 4-5 dakikalık video klip akışındaki görüntülerden sonra kamera bir binanın en üst katına odaklanır.Bir genç ağlaya ağlaya çıkardığı pastayı yer ve kendi doğum gününü kutlayaraktan bina kenarına gelip aşağı atlamaya hazırlanır.O gece 23 yaşına girmiştir ve ruhen yıkılmıştır? Peki bu noktaya nasıl gelmiştir? Bu kez kamera olayların 1 gün öncesine döndürür bizi.Kahramanımız Tsuyoshi Yamada (Atsushi Itoh) umutsuz bir otaku vakasıdır.Odası tümüyle Anime DVDler , figürler , posterler ve Gundam maketleri ile kaplıdır (Adamın yastığı bile Gundam 0079'daki yeşil Haro'nun bir kopyası , düşünün artık) Part time çalıştığı muhasebe bürosunda aşağılanan , "onla yaşamaya alışmaya" çalışan bir aileyle yaşayan bir gençtir o.Netekim bir gün tamamen oyunlar , animeler ve benzeri ıvır zıvırlara odaklanmış bu arkadaş birdiği metroda yaşlı bir sarhoş tarafından rahatsız edilen bir kız -ki sonradan son derece zengin bir ailenin mensubu olduğunu öğreneceğimiz Saori Aoyama'dır- (Mitsuki Itoh) görür görmez aşık olur , ve beceriksizliği yüzünden bir de yapmak istediğini başaramaz , düşüp kendini yaralar.Polisler karakolda kızla beraber ifadesini alırken kız ona mutlu bir şekilde telefon numarasını verir.Bu mutlu günlerin sonu olacaktır zira dişi sinekle bile alakası olmamaış Otaku'muz hiç olmadığı kadar zor durumda kalmıştır!


Coin Locker Monogatari - Japonya Online Mini Dizi İzle


Dizinin Konusu

Bebekken annesi tarafından bir emanet dolabına kilitlenip terkidilen Miki (Haruna Kojima) adında bir kızın hikayesini konu alan bu mini dizi her bölümde farklı olaylarla karşılaşıp çözümlenmesinde yardımcı olmaya çalışan ve bu kızın aslında terkedildiği emanet dolabından ayrılmayıp emanet dolabının sahibinin yanında kalmasıyla başlayan keyif veren durumlar da diziye ayrı bir renk katmış.


Code Blue 2. Sezon - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Doctor Heli, japonyada çok acil hastaların kaybedilmemesi için helikopterle hizmet verir. Hersene helikoptere alınabilecek dört kişi test edilir ve içlerinden gerekli derecede iyi olan varsa alınır. Birkaç yıldır kimse bunu başaramamıştır. Ancak yeni gelen grupta bir şeyler değişecek gibidir. Aizawa Kousaku(yamappiiiiiiiii  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed ), yeteneklerine çok güvenmekte ve bir gün dünyaca ünlü bir doktor olmak istemektedir. Yeteneklerine bakılırsa bunu başarması hiç de zor değildir. Herkesten bir adım öndedir ve grubun diğer üyelerine göre inanılmaz derecede sakindir. Özellikle bu yüzden çok başarılıdır. Shiraishi Megumi'nin ailesi de başarılı doktorlardır. Shiraishi doktorluk mesleğini çok sevdiği ve sevdiği meslekte başarılı olmak istediği için Doctor Heliye gelmiştir. Ancak gereğinden biraz fazla gergindir, kendine olan güveni tam oturmamıştır. Hiyama Mihoko, duygusal bir kadındır, iyi bir doktor olmak için elinden geleni yapmaktadır. Karar verirken zorlansa da kendisi için neyin iyi olacağından çok doğru olanın ne olduğuna göre karar verir. Fujikawa Kazuo, yeni grubun en sakar elemanıdır. Doctor Heliye adeta hayrandır, elinden geleni yapar ama sakarlıkları ve acemiliği yüzünden çoğu zaman yüzüne gözüne bulaştırır. Çok sıcakkanlıdır ancak sakarlıkları yüzünden dizinin komedi kaynağı gibi biri işte =P doktorluk mesleğine kalbinden inanır ve çok iyimserdir.
Bu dört kişi, Morimoto Tadashi'nin önderliğinde halikoptere girmek için ellerinden geleni yapacaklardır.


Code Blue 1. Sezon - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Doctor Heli, japonyada çok acil hastaların kaybedilmemesi için helikopterle hizmet verir. Hersene helikoptere alınabilecek dört kişi test edilir ve içlerinden gerekli derecede iyi olan varsa alınır. Birkaç yıldır kimse bunu başaramamıştır. Ancak yeni gelen grupta bir şeyler değişecek gibidir. Aizawa Kousaku, yeteneklerine çok güvenmekte ve bir gün dünyaca ünlü bir doktor olmak istemektedir. Yeteneklerine bakılırsa bunu başarması hiç de zor değildir. Herkesten bir adım öndedir ve grubun diğer üyelerine göre inanılmaz derecede sakindir. Özellikle bu yüzden çok başarılıdır. Shiraishi Megumi'nin ailesi de başarılı doktorlardır. Shiraishi doktorluk mesleğini çok sevdiği ve sevdiği meslekte başarılı olmak istediği için Doctor Heliye gelmiştir. Ancak gereğinden biraz fazla gergindir, kendine olan güveni tam oturmamıştır. Hiyama Mihoko, duygusal bir kadındır, iyi bir doktor olmak için elinden geleni yapmaktadır. Karar verirken zorlansa da kendisi için neyin iyi olacağından çok doğru olanın ne olduğuna göre karar verir. Fujikawa Kazuo, yeni grubun en sakar elemanıdır. Doctor Heliye adeta hayrandır, elinden geleni yapar ama sakarlıkları ve acemiliği yüzünden çoğu zaman yüzüne gözüne bulaştırır. Doktorluk mesleğine kalbinden inanır ve çok iyimserdir.


Clone Baby - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

İnsan klonlama etrafında dönen dizide, psikolojik savaş gibi unsurları içeren metaforikal bir oyun, "müzikal sandalyeler" üzerine kurulmuş bir gerilim ve gizem hikayesi anlatılıyor.


Celeb to Binbo Taro - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Sato Taro, 3 çocuklu bir babadır.Karısı hastalanıp ölmesi sonucu, 3 çocuğuna bakmak zorunda kalır. Hayatı boyunca karşındaki çıkan sorunlar yüzünden hep sıkıntılar içinde boğuşmuştur. Çocuklarıyla birlikte derme çatma bir gecekonduda yaşar.
Diğer bir tarafta apayrı bir dünyada yaşayan birisi. Dünya çapındaki otel sahibinin kızı, Mitazono Alice. İstediği her şeye sahiptir ve gencecik yaşında bütün dünyayı kendi uçağıyla dolaşmıştır. Evi 5 yıldızlı bir otel gibidir.

Buzzer Beat - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Kamiya Naoki bir profesyonel basketbol takımında genç bir oyuncudur.Onun nispeten diğerlerinden daha küçük boyutlara sahip ve kabiliyetlerini baskı altındayken tamamen kaybediyor, gerçek yeteneklerini sahaya yansıtamıyor.Bu arada Shirakawa Riko neşeli,güçlü bir yarımseverlik güdüsüne sahip olan konservatuar mezunu ileride profesyonel bir kemancı olmayı hayal eden bir kız.Olay bir gün Riko'nun Naoki'nin kayıp cep telefonunu otobüste bulmasıyla başlar ve onların sık sık birbirleriyle tesadüfen karşılaşmaya başlamaları aşka dönüşecek bir ilişkinin temellerini atmaya vesile olur.Fakat Naoki zaten kendi kız arkadaşıyla evlenmenin planlarını yapmaktadır.Birde Naoki'nin takım koçunun Riko'ya aşık olduğu da anlaşıldıktan sonra zaten artık yapacak hiç birşey kalmamıştır.


Bunshin - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Mariko, Hokkaido'da sosyal hizmet eğitimi almaktadır. Kendisine hiç benzemeyen ve 9 yıl önce vefat etmiş olan annesinin sevgisinden şüphe ederek büyümüştür. Bir gün bir akrabalarının evinde annesine ait bazı eşyalar bulur ve doğumunun ardındaki gerçeği aramak için Tokyo'ya doğru yola çıkar. Bu arada Futaba, Tokyo'da yaşayan, daha çok müzik grubuyla ilgilenen bir üniversite öğrencisidir. Annesinin buna şiddetle karşı olmasına rağmen televizyona çıkma fırsatı yakalar. Doğal olarak Mariko, Futaba'yı televizyonda görünce çok şok olur, çünkü ikisi birbirlerine tıpatıp benzemektedirler. 

Boku to Star no 99 Nichi - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Boku to Star no 99 Nichi" adlı romantik komedide ünlü Koreli aktris Han Yoo-Na (Kim Tae-Hee) ismi Kohei Namiki (Hidetoshi Nishijima) olan bir adama aşık olur.
Kohei Namiki (Hidetoshi Nishijima) 40'ına yaklaşan bekar bir adamdır. Yarı zamanlı olarak bir güvenlik şirketinde çalışır. Ayrıca tatlı ve yakışıklı bir görünüme sahiptir. Kohei etrafındaki insanlar tarafından kolayca etkilenir. Kız kardeşinin üç çocuğuna bakar çünkü kardeşinin dolaşma alışkanlığı vardır ama Kohei tutkulu bir adamdır ve bir gün hayallerindeki yıldızı bulacaktır. Çünkü ailesi ve ekonomik durumları nedeniyle Kohei hayallerini takip edememiştir.


Bloody Monday 2.Sezon - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

İlk sezondan 2 yıl sonrasını konu alan dizi Rusya'dan Tokyo'ya gelen korsan bir uçağın içindeki nükleer silah tehdidiyle karşı karşıyadır.


Bloody Monday 1.Sezon - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Rusyanın bir kasabasında biyolojik terör saldırısı sonucu nüfusun tamamı yok olur. Bu olayın ardından Japonya'nın kamu güvenliğinden sorumlu özel THIRD birimi, ''cod adı: THIRD-i'' bu saldırının sorumlularının, 'Bloody X' olarak bilinen bu ölümcül virüsü Japonya'ya salmak istediklerine inanmaktadır.
Daha sonra THIRD, Rusya'da tam olarak neler oldugunu bulması için,yetenekli ve henüz lise ögrencisi olan dahi hacker Takagi Fujimaju'dan yardım ister.
Fujimaru başlangıçta yardım etmeye pek gönüllü olmasa da bir şekilde olaylara dahil olur. Ancak, Fujimaru zamanla bu terör örgütünün okul ve polise kadar ulaştığını ve 'Bloody Monday' gerçegini ögrenmek istiyorsa sadece kendi yeteneklerine güvenmesi gerektiğini anlar.




Binbo Danshi - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Oguri Shun, Koyama Kazumi adında yoksul ama fazla iyimser bir fakülte öğrencisini oynuyor. İyi niyetinden ve insanları asla reddedememesinden dolayı üniversitedeki ilk yılında 21 kulübün teklifini geri çeviremeyip, hepsine üye olması buna iyi bir örnek, başkalarının borçları hep üstüne kalır. Aslında bu yüzden fakir. Nihayet bir gün, paranın önemini anlamaya başlar, bu işe bir son vermeyi düşünür ve borçları ödemek için büyük bir savaş vermeye başlar. 


Biblia Koshodô no jiken techô - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Shioriko Shinokawa, Kamakura'da eski kitap dükkanı işleten ve yabancılarla rahat iletişim kuramayan biridir... Eski kitaplar hakkında oldukça bilgi sahibi olan kadın; o kitaplar hakkında konuşurken daha tutkulu ve rahat davranabilmekte ve böylece eski kitaplardaki gizemleri de çözebilmektedir..


Beginners - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Hikaye yatılı bir polis akademisinde geçmektedir. Öğrenciler 10 aylık süre içinde 24 saat gözetim altında olacaklardır ve okulun kurallarına uymak zorunludur: ''mutlak itaat'', ''cep telefonu yok'' ve ''romantizm yok''. Katı eğitmenlerden gelen yorucu talimatlara katlanmak zorundadırlar ve bu cehennemden tek kaçış yolu birbirleridir ya da onlar böyle düşünmektedir... Ancak Shimura, Tachibana ve Momoe uyumsuz tiplerin bulunduğu “S Sınıfı”na konur. Çocukluğundan beri Teppei’in hayali ''maraton koşucusu'' olmaktır ancak babasının işsiz kalması ve ortadan kaybolması ile onun hayatı darmadağın olmaya başlar, memleketinde suçlu biri olarak tanınmış geçmişini terkeder. Danji varlıklı bir ailenin
çocuğu olarak dünyaya gelmiş ve rahat bir hayat yaşamıştır ancak tetiklenen hastalığı nedeniyle okula gitmeyi bırakmış ve yanlış bir yola girmiştir. Hiro normal bir ailede büyümüştür: ancak ailesine yük olmamak için, polis memuru olmak gibi gerçekçi bir işi tercih etmiştir, gerçekten böyle biri olmak isteyip istemediğinden emin olamadığı için bu kendini sorgulamasına yol açar. ''S Sınıf''ı eski suçluların da dahil olduğu öğrenimini tamamlamayan, para için buraya katılan, gerçek arzuları olmayan, notları ortalamanın altında olan, sağlıksız, korkak veya tek kelimeyle uyumsuz öğrencilerden oluşur. Onlar sıkı yurt hayatına alışabilecek ve mezun olmayı başarabilecek midir!


Battle of Mr.and Mrs. Sasaki - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Norimichi Sasaki, sistemli ve inatçı biridir. Eşi Ritsuko ise onun aksine kaba saba ama özünde iyi yürekli bir kadındır. İkisinin de mesleği avukatlık olan çiftin arasında konuştuğu en ufak mesele bie toplu tüfekli bir savaş haline dönüşebilir. Vazolar, kitaplar havada uçuşur. İçinden biri mutlaka yaralanır. Yine de tartışmayı tatlıya bağlayamazlar. 


Bambino - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Fukuoka'lı, hırslı, kendini beğenmiş bir üniversite öğrencisi Ban Shogo (Matsumoto Jun), yaşadığı yerdeki bir İtalyan restaurantında bir yıl çalıştıktan sonra aşçılık yeteneğini mükemmelleştirmek için Tokyo'daki bir İtalyan restaurantına şef olarak gelir. Öğrenecek çok şeyi olduğunu anlar ve bu lüks yerdeki etkin, rekabetçi ve hızlı personele kendini ispatlamak zorundadır.


Bad Boys J - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Hiroshima'nın en iyisi olmak için yarışan 3 takımı ve aralarındaki mücadeleyi anlatıyor.


Atashinchi No Danshi - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Minata isimli bir kız annesinin ölümümden sonra babasının 1. Milyon yen borç yapıp ortadan kaybolmasıyla zor durumda kalır.
Babası onu kandırıp, borcuna kefil olarak göstermiştir.
Minata 1.Milyon yen parayı ödeyemeyeceği için kaçarak sokaklarda yaşamaya ve kimliğini gizlemeye başlar.
Minata hiç ummadığı bir anda alacaklılar tarafından yakalanır ve tam bu esnada esrarengiz bir adam ortaya çıkarak Minatanın borcu olan tüm parayı ödeyerek onu kurtarır.
Bunun karşılığında ise hayatının son 1 ayında onun eşi olmasını ve ona bakmasını istemektedir.
Minata ise ya bu teklifi kabul edecek yada 1.Milyon yeni geri ödemek zorunda kalacaktır, mecburen bunu kabul eden Minata'yı daha çok şey beklemektedir..


Asuko March - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

İstediği liseye girme şansını sınavdaki küçük bir dikkatsizliği yüzünden kaybeden Yoshino Nao’yu Takei oynuyor.Bu hatası yüzünden lise hayatı Kenritsu Asuka Kougyou Koukou ismindeki – bilinen ismiyle Asuko- liseye kaydolmakla başlayan Nao’nun, Asuko’da 148 öğrencinin içinde sadece iki tane kız arkadaşı vardır. Ve Nao sınıftaki tek kızdır. Bakalım erkekle dolu bu meslek lisesinde Nao’nun başına neler gelecek.


Arakawa Under The Bridge - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Tokyo Arakawa'da geçen dizi kendi başına pek çok şeyi başaran bir adam olan Kou Ichinomiya'nın hikayesini anlatır. Babasının ona öğrettiği kuraldan bu yana başkasına asla borçlu kalmaz. Kazara bir gün, o Arakawa Nehrinin içine düşer ve neredeyse boğulur. Nino adında bir kız onu kurtarır ve Kou hayatını ona borçludur. Kou ona borçlu olduğu gerçeğini kabul edemez, Nino'ya bunu ödemenin bir yolu var mı diye sorar. Kız sonunda onun kendisini sevmesini söyler (Animesinde kızın kendisini Venüslü sandığı bu yüzden köprü altında yaşamını sürdürdüğü ve bir aşk deneyimi yaşamak istediğinden bahsediliyor). Bu köprünün altında Kou'nun hayatı canlanmaya başlar. Ancak, Kou Arakawa'nın tuhaf tiplerle dolu olduğunu ve köprü altında yaşayan tüm insanların toplumun 'denpasan'' dediği kişiler olduğunu anlar.




Anego - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Noda Naoko 32 yaşındadır ve iş arkadaşları tarafından kendisine Anego lakabı takılmıştır. Çünkü etrafında bulunanların tüm sorunlarıyla ilgilenmektedir ve tavsiyeleriyle onlara yardımcı olmaya çalışmaktadır. Anego’nun çalıştığı iş yerine Kurosawa isimli 22 yaşındaki bir gencin işe başlaması, beklenmedik olaylar yaşamasına neden olacaktır.
Dizi, genel anlamda Anego’nun aşk hayatı, karşılaştığı sorunlar ve taşıdığı gelecek kaygılarıyla ilgili.


Akuryo Byoto - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Çocukluğundan beri hayaletleri hissedip görebildiğini iddia eden ve arkadaşları tarafından dışlanan Ogami Runa bir hastanede hemşirelik yapmaya başlar. Fakat hastanede kötü ruhlar dolanmaktadır.




35 sai no koukousei - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Nisan ayında yeni dönem sırasında, lise 3. sınıf öğrencilerinin sınıfına bir kadın gelir. Diğer öğrenciler onun kim olduğunu merak ediyordur. Kadın öğrencilere o sınıfın yeni öğrencisi olduğunu söyler.
Kadın normal öğrencilerin yaptığı şeyleri yapar ama farklıdır. Okula pahalı bir arabayla gelir. Mola süresinde, öğretmenlerin sigara odasında sigara içer. Kulüp faaliyetlerinden sonra, bira içer. Ancak okuldan sonra yarı zamanlı iş olarak gazete dağıtır. O esrarengizdir. Bu kadın lisedeki zorbalık gibi sorunları çözmeye çalışır.


11-nin Mo Iru - Japonya Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

İşsiz bir baba, kafe işleten bir anne ve birbirinden farklı kişiliklere sahip sekiz çocuk. Bir de ailenin "gizemli 11. üyesi"!
Ailenin en büyük oğlu, Kazuo benzincilik ve gazeteci dağıtıcılığı gibi part time işlerde çalışarak ailesine destek olan bir lise öğrencisidir. Hiçbir kazancı olmayan babasıyla sürekli çatışan Kazuo, ailenin sorumluluğunun üzerinde olduğunu düşünüyor. Evin en küçüğü olan utangaç Saigo ise gördüğü hayaletten kimseye bahsetmemekte...


22 Ocak 2014 Çarşamba

100 Scene No Koi - Japonya Online Mini Dizi İzle


Dizinin Konusu

Dizinin mantığı şu: 1 adam, 3 kadın ve farklı farklı olaylar. Yani 3 "hal"e neden "100 hal" demişlerse... Buda ayrı bir saçmalık. "Küçük Filozof aşk temalı şeyleri pek sevmiyor o yüzden böyle demiştir." diye düşünmeyin. Yalın  olduğu sürece her şeyi severim ben